Tällainen setti on tullut viime aikoina kyhättyä kokoon, lakki vain puuttuu. Setti on tarkoitettu masuasukille, jonka olisi tarkoitus ilmaantua rikastuttamaan elämäämme syys- lokakuun vaihteessa. Onpahan ajoissa aloitettu vaatevaraston kartuttaminen, ei iske kesähelteillä kiirepaniikki :)


 457742.jpg

Kaikki on kudottu Novitan Wool -langasta, villatakin ohje on Suuri Käsityö -lehdestä 4/2006, sukat on perussukaat ja tossut sekä lapaset on kirjastosta lainatuista Moda lehdistä, en muista numeroa, mutta olivat jostain 80-luvulta. Tässä vielä lähikuva villatakin kauluksessa, hihansuissa ja helmassa olevasat "pallukkaneuleesta"

457793.jpg


Mulla on välillä ollut viime aikoina vähän huono omatunto blogin huonon päivittämisen suhteen,. Tässä on kuitenkin tullut tehtyä sitä sun tätä pientä, mutta jotenkin se tänne päivittäminen on tämän vuoden puolella ollut hankalaa. Täytyy nyt otta itseään niskasta kiinni!

Kohta on siementen kylvöaikakin, Hyötykasviyhdistyksesta tilasin seuraavia siemeniä:
- sitruunabasilika
- punainan basilika 
- sokeriherne
- avomaankurkku
- porkkana
- parsakaali
- köynnöskrassi
- vihanneskrassi
- lehtisalaatti
- ruohosipuli
- salaattisekoitus, jossa erilaisia lehti- batavia- ja sidesalaatteja
- pinaatti.

Lisäksi ainakin olisi tarkoitus laittaa punajuurta (oli viime vuonna menestys), sekä perunaa. Jännistystä aiheuttaa, miten viime syksynä istutetut viinimarjapensaat lähtee kasvuun nyt keväällä sekä se, saataisiinko vihdoinkin hankittua ja istutettua omenapuut pari vuotta valmistuneen talomme pihamaalle. Terassin teko olisi haaveissa ennen perheen kasvua, mutta saa nyt nähdä miten siihen kesälomarahoja jää käytettäväksi, tiedossa kun varmasti on paljon muitakin rahareikiä..