Tässä on kuva valmistuneesta pitsijakusta. Siitä tuli aavistuksen liian kittana (huomaa helmojen taakse vetäytyneisyydestä), mutta mennee tämän talven. Lanka oli eri kuin ohjeessa, enkä viitsinyt alkaa sovittamaan ohjetta tälle langalle (Hjerte Garnin Roma) sopivaksi, ja mallitilkuthan on aloittelijoille tarkoitettu - niin minä luulin ennen tätä työtä.. Tosin aloittelijahan minä kyllä olen joten se siitä. Vyötärölle hankin vielä samettinauhan toimittamaan jonkinnäköistä hakasen virkaa, ja alle  pitänee hankkia kauluspaita, tuo t-paita alla ei oikein tee oikeutta tälle mallille. Seuraavaksi lupasin kutoa mieheni tyttärelle lapaset.

246452.jpg

Mm. tällaisen kukkakorun virkkasin alkuviikon sairaspäivinäni. Olen ajatellut "tärkkääväni" sen jollain, jotta kaulassa roikkuessaankin kukat erottuisi, mutta en vain tiedä miten sellaisen käytännössä voi tehdä.

246466.jpg

Yhden kukan halkaisija on vain noin neljä cm, joten koru on aika hentoinen. Virkattu jossain aikaisemmassa postauksessani hehkuttamasta Perle-langasta, jossa on valmiina pienen pieniä kirkkaita helmiä. Erityisesti tätä kuvaa ottaessani huomasin vasta sen, että käsitöistä kuvien  on ihan oma taiteenlajinsa. Erittäin, erittäin hankala saada sellaisia kuvia joista oikeasti voi nähdä millainen työ on kyseessä.