Olin siis päättänyt tehdä kietaisujakkuni loppuun ennen muiden töiden aloittamista. No, ostin sitten menneellä viikolla lähikaupan hyllyltä (hyppäsi ostoskärryihin väkisin) 7veljestä raitalankaa, josta päätin tehdän elämäni ensimmäiset villasukat! Olen kyllä tällaiset viime jouluna tehnyt (kuvassa nyt äitini tekemät, omatekemät on jossain hukassa mutta ovat vastaavanlaiset) huovutetut tossut,

182317.jpg

mutta varsinaisia villasukkia en koskaan ole tehnyt! Kantapään tekeminen on aina vähän pelottanut.. tässä nyt alkua - hyvin on tähän saakka mennyt kun on pärjännyt pelkällä joustinneuleella  :)

182302.jpg

 Kietaisujakusta puuttu enää niin vähän, että annan itselleni jo luvan suunnitella sen - ja siis villasukkienkin - jälkeisiä töitä. Tällaisten aloittaminen olisi tiedossa lähiaikoina:

182348.jpg

182354.jpg

ja jotta asiat ei menisi niin kuin ne on alunperin suunnitellut, ostin tänään markkinoilta  lankoja, jotka eivät suinkaan ole ylläoleviin neuleisiin, vaan aivan johonkin muuhun, jota en vielä itsekään ole keksinyt. Oikeanpuoleinen lanka on käsittelemätöntä, ja tuntuu (sekä haisee) vielä lampaan rasvalle.. mutta ihanan tuntuista, silti! Hyviä ideoita otetaan vastaan, mitä näistä kannattaisi tehdä.

182301.jpg

että näin täällä. Ja nyt sitten pitäisi malttaa väkertää kietaisujakku loppuun!