Kävin aamupäivällä ostoksilla. Ostelin joulukorttitarvikkeita, koruntekotarvikkeita ja uuden untuvatakin itselleni! Koruja päätin alkaa tekemään viime viikolla kun törmäsin useampaan kuin yhteen upeaan blogiin, joissa oli toinen toistaan upeampia koruja! Aloitinpa siis minäkin uuden aluevaltauksen, helpoimmasta päästä tietty. Tein tällaisia silmukkamerkkejä. Koskaan en kyllä ole silmukkamerkkejä kaivannut tai tarvinnut, mutta kun niintä nyt kerran on, niin täytyy alkaa käyttään. Tein tällaisia umpimallisia, en oikein kyllä ymmärrä miten näitä sitten saa pois sieltä neuleen keskeltä.. nappasin tämän ohjeen ihan itse- sivuilta, joten eiköhän näille jotain käyttöä löydy. Pitää sitten tehdän avomalleja (avattavia) jos tarve vaatii. Tässä musta liukero on ketjusilmukoin virkattu koru, johon laiton tänään lukon.

256730.jpg

Kuva on valitettavasti vähän hämärä, en saanut salamaa päälle kun oli tämä lähikuvissa tarkin mahdollinen toiminto kamerasta päällä.

Tässä vielä yksityiskohta korusta, virkattu Perle langasta, siinä on siis itsessään pienen pieniä kirkkaita helmiä siinä langassa.

256732.jpg