Viime viikot on hurahtanut ohi kammottavan nopeasti. Aikaa ei oikein syyskuun puolenvälin jälkeen ole jäänyt kutomiselle viimeisten punajuurten, pinaattien, perunoiden, omenoiden yms. säilömiseltä. Omia omenapuita meillä ei ole, mutta poimittiin mieheni sukulaisten pihoilta omenia ja vietiin mehuasemalle jotta saatiin paljon hitsin hyvää omenamehua! Pakastin on jo täynnä eikä kylmäkellaria ole, joten joudutaan varmaan viemään pulloja sukulaisten maakellareihin ja litkimään saman tien sitä jo parempiin suihin.. Omenaa oli puoli 45 litran jätesäkillistä, ja mehua tuli nämä pullot (+ pari lisää jotka jo annettiin lahjaksi), 3 puolen litran pakastepuolloa sekä reilu yksi 10 litran kanisteri. Ja hinta oli vain noin 15 euroa.

213325.jpg


Vähän olen ehtinyt virkkailla tällaisia lumihiutaleen näköisiä tekeleitä. Ajattelin joulun alla tehdä yhteen ikkunaan jonkinlaisen asetelman, johon laitan nämä roikkumaan siimalla lumihiutaleiksi.

213319.jpg

Muuten on aika mennyt senkin miettimisessä, miten näiden neuleblogien pitäjillä riittää aikaa
a) elää arkea
b) harrastaa
c) käydä töissä
d) neuloa
e) pitää vielä blogiakin pystyssä!!

Tuntuu että minun aikani menee pelkästään töissä käymiseen, kotitöihin ja neulomiseen. Blogia ehdin juuri ja juuri raapustamaan silloin tällöin. Ja kuten tämä blogin  lkonäkö kertoo, ei sivun nätiksi tekemiselle ole jäänyt aikaa. Tosin jonkin verran aikaani vie avoimessa yliopistossa opiskelu, jota teen verkkaiseen tahtiin harrastuksen vuoksi ja urheilun kannalta (edellisen tutkinnon lisäksi siis, ja aivan toista alaa.. ei siis mitään täydennysopiskeluja, joita fiskummat, oikean uravalinnan aikoineen tehneet harrastaa). Tämän lisäksi aloitin hiljattain unholaan jääneet pilates tunnit, kun alkoi tuntua siltä kuin olisi voimakkaita kasvukipuja (28-vuotiailla ei tietääkseni enää esiinny...), ja siis ihan vaan varmaan liikunnan ja venyttelyn puutteesta.

Nyt tätä kirjoittaessani melkein päätinkin, että vierailen vastaisuudessa harvemmin sellaisten henkilöiden blogeissa, jotka tuntuvat saavan joka ikinen viikko jonkun niin ison työn tehtyä, jonka tekemisee minulla menee puoli vuotta aikaa.